Тиждень світової літератури

2015-03-16

З 16.03.15 р.по 20.03.15 р. в Федорівській ЗОШ І-ІІ ступенів проводився «Тиждень світової літератури», у якому приймали участь учні 5 – 9 класів. Тиждень проводився за графіком:

1. Понеділок.Настановча лінійка. Міні-вікторина. Набір учасників на гру «Брейн – ринг».

2. Вівторок. Конкурс-виставка ілюстрацій до художніх творів. І місце в конкурсі здобула учениця 5-го класу Чорноморець Валерія, ІІ місце – Абрамчук Софія, учениця 7-го класу, ІІІ місце – Дяченко Ольга, учениця 6-го класу.

3. Середа. Виставка та захист плакатів на тему «Я люблю світову літературу». Найкраще виразили свою любов до світової літератури учні 5-го та 7-го класів.

4. Четвер. Вікторини, розгадування кросвордів, конкурси: «Вгадай героя за описом», «Кому належить річ», «З якої це казки», «Відгадай автора».

5. П’ятниця. Підсумки. Змагання команд на літературному «Брейн – ринзі» під назвою «Найкращі знавці світової літератури». У двобої змагалися команди: «Прометей», капітан якої КубанІлія та «Робін Гуди», капітан – Іван Абрамчук. Гасло команди «Прометей» звучало досить переконливо: «Запалимо вогонь в серцях людей, як зробив це Прометей» але, на жаль, запалити «вогонь знань» цій команді не вдалося, вони набрали лише 15 балів. Тоді, коли «Робін Гуди» зі своїм гаслом: «Стріла летить неправді в груди, у бій вступають «Робін Гуди», отримали 47 балів, з чим їх і вітаємо!

Всі учасники, які брали участь у змаганнях отримали корисні подарунки.

Кiлькiсть переглядiв: 348

Коментарi