День Захисника України

2017-10-18

День Захисника України

14 жовтня в Україні стає особливим днем. В цей день відзначають одразу чотири свята та пам’ятні дні, пов’язані з різними історичними подіями. Православна церква святкує день Покрови Пресвятої Богородиці. У свято Покрови відзначають День українського козацтва. Також вже більш ніж півстоліття цей день вважається датою створення Української повстанської армії. З 2014 року українці святкують День захисника України.

/Files/DSC03519.JPG

Напередодні свята, 13 жовтня в нашій школі було проведено загальношкільну лінійку на тему "Герої ніколи не вмирають". В ході лінійки учні школи нагадали, що це свято є всенародним святом, бо захисниками України є учасники національно-визвольних рухів ХХ століття, учасники Революції гідності, добровольці і військові, волонтери, діти і дорослі — всі ті, хто в різний спосіб наближають перемогу нашої країни. Хвилиною мовчання ми віддали шану всім загиблим, а точніше: героям УПА, героям Небесної Сотні і героям АТО.

/Files/images/den_zahisnika_ukrani/DSC03549.JPG

Цікавим і веселим заходом для учнів стали спортивні змагання, які були присвячені Дню захисника України. Спортивні змагання відбувалися між учнями 5-9 класів на тему: "Ми сміливі, спритні і кмітливі». Але, слід наголосити на тому, що спортивні змагання відбувалися лише серед хлопчиків. Перед самим початком змагань, учням було донесено інформацію про те, з приводу чого проводяться ці змагання. Саме головне, це те що діти в кінці змагань були задоволені і щасливими.

Кiлькiсть переглядiв: 275

Коментарi